2023_ecommerce_day

eCommerce Day -verkkokauppatapahtuma 2023

 

eCommerce Day -verkkokauppatapahtuma 5.10.2023, Tapahtumaravintola Halossa (Ruoholahdenkatu 21, Helsinki)

 

Kansainvälistymisestä kasvua

Tänä vuonna eCommerce Dayssa pureudutaan verkkokauppojen ja verkkokauppayrittäjien mahdollisuuksiin laajentaa asiakaskuntaa, hyödyntämään kasvupotentiaalia ja vahvistamaan kilpailuetua, kun puhumme kansainvälistymisestä ja miten se on ihan kaiken kokoisten verkkokauppiaiden ulottuvilla.

 

Verkkokauppa on luonteeltaan ajasta ja paikasta riippumaton myyntikanava, joka tarjoaa kultalautasella niin tekniset valmiudet kuin oikeiden kumppaneiden valinnalla kaupalliset menestymisen mahdollisuudet, joita ei kotimarkkinoiden rajat määritä.

 

Miksi siis kotimaisista verkkokauppiaista niin moni toteuttaa liiketoimintaa vain kansallisesti, kun samaan aikaan Suomalaisilla, kuten myös kotimaisilla tuotteilla, on vahva kansainvälinen maine: onnellisuustasomme juurisyinä ovat luottamus, laadukkuus sekä vahva kunnioituksemme ympäristöömme ja toisiamme kohtaan, eli vastuullisuus.

 

Onko syynä suomalainen mielenmaisema vai todelliset, mutta oikeiden kumppaneiden valinnalla ratkaistavissa olevat haasteet?

 

TapahtumaravintolaHalo_1800x500

 

Tule mukaan Tapahtumaravintola Haloon (Ruoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki) keräämään vinkit talteen inspiroivilta puhujiltamme ja varaa paikkasi nyt! Lippuja on rajallinen määrä myynnissä.

 

Siirry lipunmyyntiin >

 

Katso ohjelma >

 

Vuoden 2023 puhujat

 

Alma_RiihelaArhi_Kivilahti-3Thiemo_Van_Spellen-5Markku_korkiakoskiSamuli_seppavuoriTimo_Kallio-2

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:

postnordvilkas_logologo-paytrail